Nyheder

Nye boliger på vej på

Hyrdegyden i Nyborg

Omkring årsskiftet 24/25 vil de første af i alt 122 nye boliger i Nyborg stå indflytningsklare. Området udbygges i etaper og forventes afsluttet foråret 2026. I det private lukkede område opføres der forskellige boligtyper i størrelser fra 67 til 111m2. Boligerne opføres dels som etplans boliger med privat have, dels som etageboliger fordelt i 5 punkthuse med 3 etager.

Etageboligerne har egen rummelig altan. Alle boliger er seniorvenlige, da etplansboligerne har niveaufri adgang og etageboligerne er udstyret med elevator.

Boligerne indrettes med køkken / stue, soveværelse, bad, bryggers / teknik rum samt op til 2 ekstra værelser, se mere på plantegningerne. Køkkenet som er fra HTH indeholder Hårde Hvidevare fra Electrolux og eller AEG samt Eico: køle/fryseskab, induktionskogeplade, emhætte, ovn med pyrolyse, samt opvaskemaskine. Alle 122 boliger har 1 privat p-plads, hvor der er forberedt til opladning af El-bil.
Plantegningerne ved siden af viser boligernes forskellige indretninger.

Billeder her på siden er alle sammen fra vores udlejningsboliger på Spurvevej i Ørbæk.

Udlejningsboligerne på Hyrdegyden vil få et lignende materialevalg som på billederne.

Lyset spiller en stor rolle med hensyn til materialevalg og indretning af boligerne. I entre, bryggers / teknik rum, bad og køkken er der klinker. I soveværelse, værelse (er) og stuen er der Pergo-gulv.