Boligudlejning – Find en lejebolig på Fyn

Står du og skal bruge en lejebolig på Fyn, så kan det være at du kan finde det du søger hos Per Pedersen Haarby Boligudlejning. Vi har boliger til udlejning i Brenderup, Ebberup, Ejby, Haarby, Nr. Aaby, Nr. Lyndelse, Nyborg, Odense, Ringe, Tommerup, Ullerslev og Ørbæk.

Vi tilbyder boligudlejning af mere end 300 attraktive ældrevenlige boliger i disse områder.

LEJEBOLIG ER INKLUSIVE HAVE OG PASNING AF FÆLLESOMRÅDER

Samtlige boliger har en lukket have, hvor du har mulighed for at nyde det gode vejr, når sommeren sætter ind. Derudover er der også egen carport samt redskabsrum tilknyttet boligen. Vi forestår pasning af de grønne fællesområder.

Har du  ikke selv mulighed for at slå græsset, ordne haven eller rydde sne foran din lejebolig, så kan vi kontaktes for at lave en aftale om hjælp til dette.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM VORES BOLIGUDLEJNING

Har du ikke selv mulighed for at slå græsset, ordne haven eller rydde sne foran din lejebolig, så kan vi kontaktes for at lave en aftale om hjælp til dette.

Har du spørgsmål til vores boligudlejning, eller kunne du godt tænke dig at høre mere om, hvad det vil sige at leje en lejebolig hos os, er du velkommen til at kontakte os.
Ring til os på telefon 64 73 17 26 eller
skriv til vores e-mail perpedersen@perpedersen.dk.

SKRIV DIG OP TIL EN LEJEBOLIG HOS OS

Skulle du være interesseret i en bolig hos os er det gratis at blive skrevet på ventelisten til en lejebolig. Du kan se mere om vores boliger i boligoversigten. Under ledige boliger kan du se, hvilke boliger vi i øjeblikket har ledige.

VI KONTAKTER DIG GERNE​

Hvis du venligst udfylder formularen, så vil du høre fra os hurtigst muligt