Boligoversigt i Nr. Aaby

Kirkevej 28 i Nr. Aaby

Kirkevej 28 A i Nr. Aaby består af 8 ældrevenlige boliger, med en størrelse på 86 m2 og 95 m2 Alle boliger har en dejligt lukket have med terrasse. Boligerne ligger i et roligt kvarter, med ca. 300 m til hovedgaden.  Der er et stisystem til byen, hvor man finder muligheder for indkøb.

Kirkevej 30 i Nr. Aaby

Kirkevej består af 18 ældrevenlige boliger, med en størrelse på 85 m2 og 95 m2, der alle har en dejlig lukket have med terrasse. Boligerne ligger i et meget roligt kvarter, der ligger nært et stisystem til byen, hvor man finder muligheder for indkøb.

Syrenvej i Nr. Aaby

Syrenvej består af 10 ældrevenlige boliger, der alle har en størrelse på 93 m2 og har en lukket have og egen terrasse. boligerne ligger i et roligt kvarter, der ligger tæt på byen, hvor man både kan finde indkøbsmuligheder, offentligt transport og aktiviteter i hallerne.

Danavej –Grønnegade i Nr. Aaby

Området består af 9 ældrevenlige boliger, der alle har en størrelse på 93 m2 og har en lukket have og egen terrasse. Boligerne ligger i et roligt kvarter, der ligger tæt på byen, hvor man både kan finde indkøbsmuligheder, offentligt transport og aktiviteter i hallerne.