Nyheder

Nye boliger på vej på          Mejerivænget i Ørbæk

I sommeren 2021 vil der stå 17 nye boliger klar til udlejning. Boligerne er i to størrelser: 86m2 og 95m2. Begge boligtyper indrettes med køkken / stue, 2 værelser, bad og bryggers. Derudover nem og overkommelig have samt redskabsrum. Boligen har egen carport hvor der er forberedt stik til El-bil.
Området er placeret i et roligt boligkvarter, med gå-afstand til Ørbæks aktivitets- og indkøbsmuligheder. Ørbæk er en charmerende by både med rigt foreningsliv, der giver et stort udvalg af detail og specialbutikker samt grønne områder og stisystemer.

Plantegningen ved siden af viser en bolig på 95 m2. Her kan man se indretningen og beliggenhed i forhold til hinanden.

Billeder her i siden er alle sammen fra vores udlejningsboliger på Ingolfsgade i Nyborg.

Udlejningsboligerne på Mejerivænget har samme materialevalg som på billederne, det afviger lidt med inretningen, men her kan man bruge den ovenstående plantegning.

Lyset spiller en stor rolle med hensyn til materialevalg og indretning af boligerne. Dette får stor betydning for lejernes personlige smag i indretningen. I entre, bryggers, bad og køkken er der klinker. I soveværelse, værelse og stuen er der trægulv.​

Kigger man på billedet af køkkenet er der kontrast mellem bordplader, skabe og skuffer, hvilket giver et mere moderne look. ​