Nyheder

Nye boliger på vej på Kirkevej Nr. Aaby

I slutningen af år 2021 vil der stå 8 nye boliger klar til udlejning. Vi bygger i 2 størrelser: 86m2 og 95m2. Begge boligtyper indrettes med køkken / stue, 2 værelser, bad og bryggers. Derudover nem og overkommelig have samt carport med redskabsrum.
Området er placeret i et roligt boligkvarter, som ligger tæt på Nr. Aabys mange mange aktivitetsmuligheder. Boligerne er placeret med en gåafstand til hovedgaden hvor der er et stort udvalg af detail og specialbutikker. Byen ligger også tæt på motorvejen, så man nemt kan komme til Odense og Jylland.

Plantegningen ved siden af viser en bolig på 95 m2. Her kan man se indretningen og boligernes beliggheden i forhold til hinanden.

Billeder her i siden er alle sammen fra vores udlejningsboliger på Ingolfsgade i Nyborg.

Udlejningsboligerne på Kirkevej har samme materialevalg som på billederne, det afviger lidt med inretningen, men her kan man bruge den ovenstående plantegning.

Lyset spiller en stor rolle med hensyn til materialevalg og indretning af boligerne. Dette får stor betydning for lejernes personlige smag i indretningen. I entre, bryggers, bad og køkken er der klinker. I soveværelse, værelse og stuen er der trægulv.​

Kigger man på billedet af køkkenet er der kontrast mellem bordplader, skabe og skuffer, hvilket giver et mere moderne look. ​