Nyheder

Nye boliger på vej på          Aldershvilevej i Nyborg

Vi har færdiggjort forarbejdet til 8 nye boliger på Aldershvilevej i Nyborg og venter på nuværende tidspunkt på en byggetilladelse. Boligerne kommer til at være i to størrelser: 86m2 og 95m2. Begge boligtyper indrettes med køkken / stue, 2 værelser, bad og bryggers. Derudover nem og overkommelig have samt redskabsrum. Boligen har egen carport hvor der er forberedt stik til El-bil.
Området er placeret i et roligt boligkvarter, som ligger tæt på Nyborgs mange aktivitets- og indkøbsmuligheder. Nyborg er en by med mange muligheder for aktiviteter og et rigt foreningsliv giver et stort udvalg af detail og specialbutikker. Byen ligger også tæt på motorvejen, så man nemt og hurtigt kan komme til Odense og Sjælland.

Plantegningen ved siden af viser boligernes indretning og beliggenhed i forhold til hinanden.

Billeder her i siden er alle sammen fra vores udlejningsboliger på Ingolfsgade i Nyborg.

Udlejningsboligerne på Aldershvilevej har samme materialevalg som på billederne, det afviger lidt med inretningen, men her kan man bruge den ovenstående plantegning.

Lyset spiller en stor rolle med hensyn til materialevalg og indretning af boligerne. Dette får stor betydning for lejernes personlige smag i indretningen. I entre, bryggers, bad og køkken er der klinker. I soveværelse, værelse og stuen er der trægulv.​

Kigger man på billedet af køkkenet er der kontrast mellem bordplader, skabe og skuffer, hvilket giver et mere moderne look. ​