Nyheder

Nye boliger på vej i Søndermarken, Nr. Aaby

I sommeren 2022 vil der stå 18 nye boliger klar til udlejning. Vi bygger i 2 størrelser: 86 m2 og 95 m2. Begge boligtyper indrettes med køkken/stue, 2 værelser, bad og bryggers. Derudover nem og overkommelig have og eget redskabsrum. Boligen har også egen carport, hvor der er forberedt stik til el-bil.

Området er placeret i et roligt boligkvarter, som ligger tæt på Nr. Aabys mange aktivitets- og indkøbsmuligheder. Nr. Aaby er en by med et rigt foreningsliv og et stort udvalg af detail og specialbutikker. Byen ligger også tæt på motorvejen, så man nemt kan komme til Odense og Jylland.

Plantegningerne ved siden af, viser boligernes indretningen af de to størrelser.

Billeder her i siden er alle sammen fra vores udlejningsboliger på Ingolfsgade i Nyborg.

Udlejningsboligerne i Søndermarken har samme materialevalg som på billederne, det afviger lidt med inretningen, men her kan man bruge den ovenstående plantegning.

Lyset spiller en stor rolle med hensyn til materialevalg og indretning af boligerne. Dette får stor betydning for lejernes personlige smag i indretningen. I entre, bryggers, bad og køkken er der klinker. I soveværelse, værelse og stuen er der trægulv.​

Kigger man på billedet af køkkenet er der kontrast mellem bordplader, skabe og skuffer, hvilket giver et mere moderne look. ​