Nyheder

Nye boliger på vej i

Kirsebærhaven i Ullerslev

Sidst på året 2022 vil der stå 8 nye boliger klar til udlejning. Vi bygger i 2 størrelser: 86 m2 og 95 m2. Begge boligtyper indrettes med køkken / stue, 2 værelser, bad og bryggers. Derudover nem og overkommelig have og eget redskabsrum. Boligen har privat carport, hvor der er forberedt stik til El-bil.
Området er placeret i et roligt boligkvarter. Ullerslev har et velfungerende foreningsliv og indkøbsmuligheder til de daglige fornødenheder og et motionscenter, og den skønneste natur lige uden for døren.

Ullerslev ligger forholdsvis tæt på motorvejen, der er ca. 5 -10 min. kørsel til af-/til-kørslen i Langeskov.

Plantegningen ved siden af viser boligernes indretning og beliggenhed i forhold til hinanden.

Billeder her på siden er alle sammen fra vores udlejningsboliger på Ingolfsgade i Nyborg.

Udlejningsboligerne i Kirsebærhaven har samme materialevalg som på billederne, det afviger lidt med indretningen, men her kan man bruge den ovenstående plantegning.

Lyset spiller en stor rolle med hensyn til materialevalg og indretning af boligerne. Dette får stor betydning for lejernes personlige smag i indretningen. I entre, bryggers, bad og køkken er der klinker. I soveværelse, værelse og stuen er der Pergo-gulv.

Kigger man på billedet af køkkenet er der kontrast mellem bordplader, skabe og skuffer, hvilket giver et moderne look. ​