Nyheder

Nye boliger på

Spurvevej i Ørbæk

Vi bygger 20 nye boliger i 3 størrelser: 86 m2, 95 m2 og 100 m2 til udlejning. Alle boligtyper indrettes med køkken/stue, 2 værelser, bad og bryggers.

Derudover nem og overkommelig have og eget redskabsrum. Boligen har egen carport, hvor der er forberedt stik til el-bil. Området er placeret i et roligt boligkvarter, med kort afstand til Ørbæks aktivitets- og indkøbsmuligheder.

Ørbæk er en charmerende by både med et rigt foreningsliv, der giver et stort udvalg af detail og specialbutikker samt grønne områder og stisystemer.

Plantegningerne ved siden af, viser boligernes indretningen af de tre størrelser.

Billeder her på siden er alle sammen fra vores udlejningsboliger på Ingolfsgade i Nyborg.

Udlejningsboligerne på Spurvevej har samme materialevalg som på billederne, det afviger lidt med indretningen, men her kan man bruge den ovenstående plantegning.

Lyset spiller en stor rolle med hensyn til materialevalg og indretning af boligerne. Dette får stor betydning for lejernes personlige smag i indretningen. I entre, bryggers, bad og køkken er der klinker. I soveværelse, værelse og stuen er der Pergo-gulv.

Kigger man på billedet af køkkenet er der kontrast mellem bordplader, skabe og skuffer, hvilket giver et moderne look. ​