Nyheder

Nye boliger på vej på

Stationsvænget i Ebberup

Den 15/7- 2022 vil der stå 12 nye boliger klar til udlejning. Vi bygger i 2 størrelser: 86 m2 og 95 m2. Begge boligtyper indrettes med køkken/stue, 2 værelser, bad og bryggers. Derudover nem og overkommelig have og eget redskabsrum. Boligen har egen carport, hvor der er forberedt stik til el-bil.
Området er placeret i et nyt boligkvarter, der har en dagligvarebutik i gå-afstand. Ebberup ligger ca. 6 km. fra Assens.

Der er to haller og en skole i byen samt flere virksomheder. Der er en dejlig natur med et aktivt dyreliv og mulighed for at opleve kulturhistorie i Ebberup og omegn.

Plantegningerne ved siden af, viser boligernes indretningen af de to størrelser.

Billeder her på siden er alle sammen fra vores udlejningsboliger på Ingolfsgade i Nyborg.

Udlejningsboligerne på Stationsvænget har samme materialevalg som på billederne, det afviger lidt med indretningen, men her kan man bruge den ovenstående plantegning.

Lyset spiller en stor rolle med hensyn til materialevalg og indretning af boligerne. Dette får stor betydning for lejernes personlige smag i indretningen. I entre, bryggers, bad og køkken er der klinker. I soveværelse, værelse og stuen er der Pergo-gulv. 

Kigger man på billedet af køkkenet er der kontrast mellem bordplader, skabe og skuffer, hvilket giver et moderne look. ​